Ellen Bijnens

Goochelen en toveren voor alle Hartendiefjes!

In 2019 hebben we samen met familie, vrienden en leerkrachten van Matteo, hartendief opgericht. Matteo is onze motivator, goochelaar, brandstof, tonneke vol liefde, kortom onze hartendief.
Matteo leed aan een zeldzame hersentumor, die we spijtig genoeg niet weggetoverd kregen. Daarom willen we ons inzetten voor goede doelen waaraan wij zelf heel veel aan te danken hebben.

We proberen elke jaar centjes in te zamelen door iets te doen dat ons doet denken aan Matteo. Spaghettidagen en kaartjes maken zijn er enkele van. Matteo was verzot op spaghetti, en knutselen. Daarom eten we vaak spaghetti en stempelen we heel het jaar wat van onze kaartjes met onze vingers in zijn favoriete kleur blauw!

Door Make-A-Wish te steunen willen wij bijdragen aan de wensvervulling van kinderen die strijden tegen een levensbedreigende ziekte om hun leefwereld te verrijken met hoop, sterkte en vreugde.

Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage aan ons goede doel!

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Make-A-Wish® gelooft in de helende kracht van wensen. Daarom vervullen wij de hartenwens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende medische aandoening om zo hen kracht te geven de strijd tegen de ziekte verder te zetten. Want als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan het ook geloven dat hij beter wordt.