Horizontal Harmony

Ligconcerten voor Make-A-Wish

Ervaar muziek op een geheel andere manier!
Op 4 november 2023 organiseert Horizontal Harmony drie unieke ligconcerten in een adembenemende setting. Het concept bestaat uit een gekend pianoconcert maar als bezoeker beleef je het concert niet vanuit een stoel, wel al liggend op een luchtmatras. De winst van de ticketverkoop gaat integraal naar Make-A-Wish!

Om ervoor te zorgen dat er voor ieder wat wils is, organiseren wij drie ligconcerten met elk een andere thema. Beginnen doen we met klassieke muziek gebracht door Alexander Declercq. Voor sommige misschien bekend van Horizon, georganiseerd door het Festival van Vlaanderen. Daarna duiken we de filmsetting in met Jasmien Geijsels en we sluiten de avond af met L°FINCH die de wereld van popmuziek tot leven brengt.

Geniet van deze onvergetelijke avond in de prachtige en historische zaal van De Opera in Gent. De prachtige architectuur van de zaal doet je volledig wegdromen met de muziek.

Meer info op: www.horizontalharmony.be

22.13
03/05/2024
16:48

Horizontal Harmony

View all

Make-A-Wish® gelooft in de helende kracht van wensen. Daarom vervullen wij de hartenwens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende medische aandoening om zo hen kracht te geven de strijd tegen de ziekte verder te zetten. Want als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan het ook geloven dat hij beter wordt.